ВОДНА ПОМПА RAIDER RD-WP20 с електронен пресостат

239.00лв.

Raider RD-WP20

Налично

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 23.50 лв. на месец

Описание

ХАРАКТЕРИСТИКА:

Помпата с електронен пресостат RD-WP20 е предназначена за хора, които разполагат със собствен водоизточник и се нуждаят от напълно автоматично водоснабдяване.

Оборудвана е с вграден воден филтър и система за лесно първоначално засмуване.

На смукателния тръбопровод трябва да бъде монтиран смукател с възвратен клапан. Смукателния тръбопровод се присъединява от страната на филтъра, а нагнетателния от обратната страна. При инсталирането трябва да се използва тефлонова лента. За предпочитане е да се използват тръби от полиетилен с висока плътност (PEHD) и съответните механични бързи връзки вместо поцинковани тръби и фитинги. 

Преди първоначалното включване, смукателния тръбопровод трябва да се обезвъздуши, като се напълни с вода. Стрелката на системата за лесно първоначално засмукване трябва да се завърти, така че да сочи “START”. След това се отвинтва прозрачната капачка на водния филтър и през удобия широк отвор се налива вода докато се напълни. След това прозрачната капачка на водния филтър се завинтва. Помпата се включва към захранващата електрическа мрежа. Светва червената сигнална лампа над пусковия бутон. След натискането му помпата се включва и зелената сигнална лампа започва да свети на интервали. Ако по някаква причинапомпата остане без вода се включва жълтата лампа след което помпата се изключва автоматично.

Технически параметри:

Гаранция: 2 години

Помпа с електронен пресостат

1300W

1″

77L/min

48m

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ВОДНА ПОМПА RAIDER RD-WP20 с електронен пресостат“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.