Комплект винтоверти, зеге и фенер Milwaukee M12BPP4A-202B / M12™ POWERPACK 4933441240

884.00лв. Цена с ДДС.

Комплект винтоверти, зеге и фенер Milwaukee / M12™ POWERPACK 4933441240

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 86.93 лв. на месец

Описание

Производител: Milwaukee
Модел: M12 BPP4A-202B
Гаранция 3 години след регистрация

Описание:
M12 BDD – M12 ™ суб компактен драйвер – Високопроизводителният суб компактен свредло с дължина измерва дължина 187 мм, което го прави идеален за работа в затворени помещения. REDLINK ™ електроника за защита от претоварване в инструмента и батерията осигурява най-доброто качество в системата. 10 мм метален патронник за бърза смяна на битовете и задържане на бита. Оптимизирана дръжка за по-добър контрол и подобрено сцепление. Индивидуалният мониторинг на клетките на акумулатора оптимизира времето за работа на инструмента и гарантира дълготрайността на пакета. На борда на габарит на гориво и LED светлина – добавено удобство за потребителя и осветеност при условия на слабо осветяване. REDLITHIUM ™ -ION акумулаторен пакет осигурява превъзходна конструкция на опаковката, електроника и производителност без избледняване, за да осигури повече време за работа и повече работа през живота на опаковката. Гъвкава батерийна система: работи с всички батерии MILWAUKEE® M12 ™.
M12 BID – M12 ™ суб-компактен ¼ ″ шестнадесетичен драйвер – Високопроизводителният компактен ударен драйвер е с дължина 165 мм, което го прави идеален за работа в затворени помещения. REDLINK ™ електроника за защита от претоварване в инструмента и батерията осигурява най-доброто качество в системата. Тежка метална скоростна кутия и зъбни колела с висока мощност за превъзходна устойчивост и максимален въртящ момент. ¼ ″ Шестнадесетичен патронник за бърза и лесна смяна на битовете. Оптимизирана дръжка за по-добър контрол и подобрено сцепление. Индивидуалният мониторинг на клетките на акумулатора оптимизира времето за работа на инструмента и гарантира дълготрайността на пакета. На борда на габарит на гориво и LED светлина – добавено удобство за потребителя и осветеност при условия на слабо осветяване. REDLITHIUM ™ -ION акумулаторен пакет осигурява превъзходна конструкция на опаковката, електроника и производителност без избледняване, за да осигури повече време за работа и повече работа през живота на опаковката. Гъвкава батерийна система: работи с всички батерии MILWAUKEE® M12 ™.
C12 HZ – M12 ™ hackzall ™ – Високопроизводителна компактна употреба с една ръка HACKZALL ™, с размери само 280 мм дължина, което я прави идеална за работа в затворени помещения. REDLINK ™ електроника за защита от претоварване в инструмента и батерията осигурява най-доброто качество в системата. Патентована скоба FIXTEC ™ за бърза и лесна смяна на ножовете без ключове. Ниска вибрация при 10,5 m / s². Индивидуалният мониторинг на клетките на акумулатора оптимизира времето за работа на инструмента и гарантира дълготрайността на пакета. На борда на габарит на гориво и LED светлина – добавено удобство за потребителя и осветеност при условия на слабо осветяване. REDLITHIUM ™ -ION акумулаторен пакет осигурява превъзходна конструкция на опаковката, електроника и производителност без избледняване, за да осигури повече време за работа и повече работа през живота на опаковката. Гъвкава батерийна система: работи с всички батерии MILWAUKEE® M12 ™.
C12 T – M12 лампа 

Техническа характеристика:
Капацитет на батерията (Ah): 2.0
Вид батерия: Литиево-йонна
Прилага се зарядно: 40 мин
Брой на доставените батерии: 2
Инструмент 1: M12 BDD – под компактен драйвер за свредло M12 ™
Инструмент 2: M12 BID – M12 ™ под компактен драйвер за удар
Инструмент 3: C12 HZ – M12 ™ под компактен HACKZALL ™
Инструмент 4: M12 TLED – M12 ™ LED фенерче
Напрежение (V): 12

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Комплект винтоверти, зеге и фенер Milwaukee M12BPP4A-202B / M12™ POWERPACK 4933441240“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.