Акумулаторен Прободен Трион – Зеге Milwaukee M18FBJS-OX с регулиране на оборотите

570.00лв. Цена с ДДС.

Акумулаторен Прободен Трион – Зеге Milwaukee M18FBJS-OX с регулиране на оборотите

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 56.05 лв. на месец

Описание

Интелигентната система REDLINK PLUS ™ осигурява усъвършенствана цифрова защита от претоварване за инструмент и батерия и уникално подобрява производителността на инструмента при натоварване.
Milwaukee® е проектирал и изработил безчеткови POWERSTATE ™ мотор за бързо рязане, дълъг живот на инструмента и до 32 m в 19 mm OSB (с комплект 5.0 Ah) , 5-степенно махало за увеличаване на производителността на рязане. Превключвателят на зегето M18 FBJS-0X – Ambidextrous позволява на потребителя да включи инструмента във всяка позиция. 6-скоростните настройки с автоматичен режим на стартиране позволяват на инструмента да започне бавно и да се покачва до пълна скорост, когато се открие натоварване за гладко и точно рязане. 3500 SPM осигурява гладко рязане, минимизиране на стружките и вибрации. Система FIXTEC за бърза и лесна смяна на острието.

Вентилаторът за прах запазва линията на рязане от дървесен прах. Подвижната мека обувка избягва белези и драскотини при рязане на меки материали. Вградена LED светлина за осветление на работното място. Доставя се без батерии и зарядно устройство! с 1 х острие, адаптер за прахоизсмукване, прахозащитен капак, предпазител, мека обувка.

Гъвкава система от батерии: работи с всички Milwaukee® M18 ™ батерии
Гаранция: 3 години

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Акумулаторен Прободен Трион – Зеге Milwaukee M18FBJS-OX с регулиране на оборотите“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.