За нас

НАШАТА ФИРМА

ФИРМА ДИЙЛС 2012 ЕООД Е СЪЗДАДЕНА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2012 ГОДИНА. ОСНОВНИЯ ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ Е ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО СЪС СТОКИ. ОСНОВНИТЕ АРТИКУЛИ, КОИТО ПРЕДЛАГА ДРУЖЕСТВОТО СА НАСОЧЕНИ КЪМ СТРОИТЕЛНИЯ БРАНШ. С КОРЕКТНОСТ В ОТНОШЕНИЯТА, НИСКИ ЦЕНИ И БЪРЗА ДОСТАВКА ДИЙЛС 2012 ЕООД ДОБИ ГОЛЯМА ПОПУЛЯРНОСТ СРЕД СВОИТЕ КЛИЕНТИ. СТОКИТЕ, ДОСТАВЯНИ ОТ НАС СА С ВИСОКО КАЧЕСТВО И ГАРАНЦИЯ , С КОЕТО СМЕ ПРЕДПОЧИТАН ПАРТНЬОР.

НИЕ ДОСТАВЯМЕ ЗА КЛИЕНТИТЕ НИ СТРОИТЕЛНИ МАШИНИ ДИРЕКТНО ОТ АУТОРИЗИРАНИ ДИСТРИБУТОРИ В БЪЛГАРИЯ, АНГЛИЯ, ГЕРМАНИЯ И ПОЛША С ГАРАНЦИЯ, КОЯТО ПОЛЗВАТЕ В БЪЛГАРИЯ. ИМАМЕ БАЗИРАН ЕКИП КАКТО В БЪЛГАРИЯ, ТАКА И В ЕВРОПА. НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС.

НАШИЯТ ЕКИП

СЪСТАВЕН ОТ ВИСОКО-КВАЛИФИЦИРАНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ОТ РАЗЛИЧНИ СФЕРИ. ВИНАГИ НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ ЗА КАКВАТО И ДА Е ПОМОЩ ИЛИ ВЪПРОС.

ОТЛИЧАВАМЕ СЕ С ОТЛИЧНОТО ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИТЕ НИ.

НАШИТЕ ЦЕЛИ

ОСНОВНАТА НИ ЦЕЛ Е СЪЗДАВАНЕТО НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ В БЪЛГАРИЯ ПОРТАЛ ЗА ЕЛЕКТРОННА ПРОДАЖБА НА ИНСТРУМЕНТИ. В ТОЗИ ПРЕХОД СЕ СТРЕМИМ ДА ДОСТАВЯМЕ ЕДНИ ОТ НАЙ-КАЧЕСТВЕНИТЕ ПРОДУКТИ КОИТО СА НА ПАЗАРА, ВНАСЯЙКИ ГИ ДИРЕКТНО ЧРЕЗ АУТОРИЗИРАН ДИСТРИБУТОР.

| Copyright 2019 ToolsBox.Bg | Всички права запазени | Сайтът е изработен от AM Solutions |